TERVEISET KUOPIOSTA

 

SARAH DESIGN on minun, Saara Lintulan unelmista ja rakkaudesta vaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen syntynyt yritys. Olen opiskellut vaatetus- ja tekstiilialaa yhteensä kahdeksan vuotta ja työskennellyt useamman vuoden valmistuksen ja myynnin tehtävissä. Tämä kaikki valmisti minua siihen että, päätin uskaltaa ottaa riskin ja lähteä pyörittämään omaa yritystä.

 

Vaatteiden mallit ovat muovautuneet käsissäni nyt kymmenen vuoden aikana nykyiseen muotoonsa. Paljon on tehty testauksia ja koemallistoja. Kiitos kuuluu kaikille ihanille pitkäpinnaisille vaatteiden testaajilleni joiden avulla olen pystynyt kehittämään tuotteittani. Ja kehitys jatkuu edelleen. Mielläni kuulen myös sinun kokemuksia vaatteiden malleista ja materiaaleista. Minulle voit laittaa viestiä saara@sarahdesign.fi osoitteeseen.

 

Pidän vaatteissa tärkeänä helppoa puettavuutta, hauskaa ilmettä ja laadukkaita materiaaleja. Kaikki vaatteissa käytettävät kankaat ovat luomulaatuisia.

 

Käytän kankaiden kuosien suunnittelussa suomalaisia tekstiilialan ammattilaisia. Toivon että kankaistani ja vaatteistani huokuu suomalainen selkeä muotoilu afrikkalaisella sykkeellä. Esimerkiksi Heimon ja Pisaran kuosien sunnittelun pohjana on käytetty afrikkalaisia perinne kuvioita. 

 

Kaikki tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja viimeistellään tällä hetkellä Kuopiossa. Ompelen itse noin puolet tuotteista ja puolet ompelutan Männistössä sijaitsevassa ompelimossa. Pyrin saamaan kankaat ja materiaalit aina niin läheltä kuin mahdollista. Tällä hetkellä osa kankaista tulee Suomesta ja osa Baltian alueelta.

 

Vastaan mielelläni kaikkiin tuotteisiini liittyviin kysymyksiin. 

-Saara