Toimitusehdot

Tilatessasi tuotteen SARAH DESIGN-verkkokaupan kautta hyväksyt samalla tilaus- ja toimintaehdot.

Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen tai hänellä täytyy olla huoltajan lupa tilata tuotteita. 

 

Toimituaika

Tilaukset toimitetaan asiakkaalle Suomeen 2-5 arkipäivän sisällä. Tilaustuotteilla aina tapauskohtaisesti sovittu toimitusaika. Jälkitoimitetuista tuotteista ei peritä erillistä toimitusmaksua. 

 

Toimituskulut

Toimituskulut määrittyvät ostettavan tuotteen painon ja ostettavan tuotteiden hinnan mukaan. Alle 500g tuotteiden toimitus maksaa 3,5€. Kaikki alle 100€ ostokset toimituskulut 5€ ja yli 100€ toimitus ilmaiseksi Suomeen. Voit myös noutaa tuotteet, jolloin toimituskuluja ei tule. Saat tekstinviestin tilauksen yhteydessä jättämääsi numeroon kun tilaus on noudettavissa työhuoneelta. 

Noutamatta jätetystä toimituksesta perimme käsittelykuluja 20€ + uudelleentoimituksesta 7,90€ toimituskulut.

Jos tilaat Suomen ulkopuolelta ota erikseen yhteys saara@sarahdesign.fi

 

Palautus ja vaihto

Tuotteilla on 14vrk palautus- ja vaiho-oikeus. Ei koske määrämittaan leikattuja kankaita, tilaustöitä, aletuotteita tai 2.laatuisina ostettuja aletuotteita. Huomaathan että jokaisesta tuotteesta on mitat esillä verkkokaupassa.   Palautuksesta aiheituvat toimituskulut maksaa asiakas itse. Tuotteen tulee olla vaihto tai palautustilanteessa täysin uutta vastaavassa kunnossa, laput paikallaan ja alkuperäisessä pakkauksessa (jos sellainen on ollut ostaessa). Palautus ja vaihtotilanteiden sattuessa olethan mahdollisimman pian yhteydessä saara@sarahdesign.fi

Reklamaatio

Jos tuotteessa on virhe tai saat väärän tuotteen olethan yhteydessä mahdollisimman pian saara@sarahdesign.fi


SARAH DESIGN ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden viallisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.